SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI PROGRAMOK KARÁCSONY ELŐTT

Az ünnepek előtti utolsó hétvégén a Behívó három programot is kínál az érdeklődőknek: 

SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁS AZ EMILIA GALOTTI ELŐADÁSHOZ KAPCSOLÓDÓAN

Ebben az évadban Négyöthat néven folytatódik a felnőtteknek szóló színházpedagógiai program-sorozat 

A december 17., szombat esti Emilia Galotti előadás előtt és után közös játékra és beszélgetésre invitáljuk azokat a Kedves Nézőinket, akik szívesen gondolkodnának és játszanának együtt  az előadás kapcsán. 

A Katona Behívó keretében számos iskolában már évek óta sikerrel futó háromlépcsős programunkba havi rendszerességgel családok, baráti társaságok, egyéni érdeklődők is bekapcsolódhatnak. Előzetes tudás, előképzettség nem szükséges – némi játékkedv és kíváncsiság nem árt!

 

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: A jelentkezéseket december 16., péntek éjfélig várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre. (Ezen a címen jegyigényeket nem fogadunk, csak a színházpedagógiai regisztrációkat várjuk ide. A minimum létszám 15, a maximum 30 fő.)

A program résztvevőit december 17-én délután 17 órakor várjuk a színház főbejáratánál.

Az előadást követő beszélgetés várhatóan 22 órakor ér majd véget.

KERÜLJ BELJEBB! – Színházi játszótér 7-12 ÉVESEKNEK

Érdekel a színház világa? 
Szeretsz játszani, nagyokat nevetni? 
Szereted a jó társaságot?

Kerülj velünk beljebb, és gyere el következő alkalmunkra! Havonta egyszer találkozunk, hogy játékok, színházi gyakorlatok és beszélgetések révén többet tudjunk meg önmagunkról, egymásról és a színház világáról. Szeretettel várunk minden játékos kedvű érdeklődőt! Előzetes tapasztalat nem szükséges.

Legközelebb december 18-án, vasárnap délelőtt 10-től 13 óráig várjuk a játszani vágyókat. (Találkozó 9:45-kor a színház előcsarnokában.)  

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: A jelentkezéseket december 17., szombat éjfélig várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre. 

ÚJRANÉZŐ

Ebben az évadban is folytatjuk Újranéző című sorozatunkat.

Maradva a nagy klasszikusoknál és kapcsolódva a színház jelenlegi repertoárjához, idén Shakespeare-előadásokat nézünk újra. A sorozat keretében havi rendszerességgel levetítünk egy-egy előadást, ezt követően pedig az alkotókkal beszélgetünk. 

A sorozat célja, hogy színháztörténeti áttekintést is adva megvizsgáljuk, miért és hogyan szólhatnak Shakespeare művei a mához, és mi rejlik a Katona előadásainak rendkívüli sikere mögött.

A SHAKESPEARE ÚJRANÉZŐ következő vetítésén a Zsótér Sándor rendezte Pericles kerül sorra.

Időpont: 2016. december 18., vasárnap 15:00-19:00 (A vetítés után Tóth Anitával beszélgetünk.)

(Találkozó 14:45 órakor a Katona József Színház előcsarnokában)

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen várjuk december 17., szombat éjfélig.

 

Várunk téged is.

Lépj velünk kapcsolatba!

 
Levelezőlista

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben